Mazda представила новий гібридний кросовер (Фото)

Північноамериканський підрозділ Mazda представив Mazda CX-70 – новий кросовер японської марки, створений спеціально для ринку Північної Америки. Його продажі в США та Канаді розпочнуться навесні поточного року. Про це повідомили у прес-службі компанії.

Зовні Mazda CX-70 виявився вкрай схожим на Mazda CX-90. Оригінальності нової моделі надають ексклюзивні передній та задній бампери, нові 21-дюймові алюмінієві диски та характерні чорні акценти. Салон автомобіля виконаний у глибоких бордових тонах.

Mazda CX-70 є середньорозмірним гібридним кросовером. По суті це п’ятимісна версія випущеного раніше Mazda CX-90, доступна виключно з гібридними силовими установками.

На вибір покупцям запропонують два варіанти силових установок: «м’який» гібрид e-SKYACTIV G3.3 на базі 3,3-літрової рядної «турбошістки» із 48-вольтовим стартер-генератором та плагін-гібрид e-SKYACIV PHEV, що поєднує в собі 2,5-літрову рядну «четвірку» та електромотор.

Mazda CX-70 стала третьою моделлю японської марки, побудованою на платформі Skyactiv Multi Solution Scalable Architecture з поздовжньо встановленим двигуном і базовим заднім приводом.


Не пропустіть