Toyota представила оновлений хетчбек Yaris (Фото)

Компанія Toyota випустила вивела на британський ринок оновлену версію хетчбека Yaris. Новинка пропонується із двома гібридними силовими установками на вибір.

На додаток до вже знайомої гібридної установки потужністю 114 кінських сил рестайлінгова Toyota Yaris також отримала потужніший гібридний агрегат, що видає 129 «коней». Як заявили в компанії, 129-сильна версія автомобіля зможе прискорюватися до «сотні» за 9,2 секунди.

У салоні оновленого Toyota Yaris залежно від комплектації встановлена 7- або 12,3-дюймова цифрова панель приладів, а також новітня мультимедійна система Toyota Smart Connect+, яка в комплектаціях GR Sport, Excel і Premiere Edition має 10,5-дюймовий сенсорний дисплей і підтримує голосові команди.

У оснащення автомобіля також входить великий набір систем активної безпеки та допомоги водію з новою камерою та вбудованим радаром.

Вартість автомобіля в базовій комплектації Icon з 1,5-літровим 114-сильним гібридним мотором становить 22630 фунтів стерлінгів. Версія з 1,5-літровим 129-сильним гібридним мотором коштує від 28 805 фунтів стерлінгів.


Не пропустіть