В Китаї представили новий седан Toyota Camry із витратою 4,2 л/100 км (Фото)

У середу, 6 березня, спільне підприємство GAC Toyota офіційно представило в Китаї найновішу Toyota Camry – седан дев’ятого покоління.

Габарити авто становлять 4915×1840×1450 мм, колісна база – 2825 мм. В автомобілі багато всього нового, і в першу чергу це медіасистема з однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 8155, 12 ГБ ОЗУ та 128 ГБ флеш-пам’яті, протоколами CarPlay, CarLife та HiCar, підтримкою розпізнавання облич та голосовим керуванням.

Вперше у Camry з’явилася електростатична сенсорна панель управління кліматичною системою. Також автомобіль отримав атмосферне підсвічування з 64 кольорами та новий проекційний екран з доповненою реальністю.

Для Camry в Китаї буде три силові установки: крім двох дволітрових варіантів, буде гібрид на базі двигуна об’ємом 2,5 літра, однак така версія вийде на ринок пізніше, тому компанія не стала розкривати її характеристики зараз. Що ж до 2-літрового гібрида, то його потужність складає 197 к.с., а заявлена витрата пального становить всього 4,2 л бензину на 100 км.

Найдоступніша Camry з 2-літровим бензиновим мотором та варіатором (Camry 2.0 E Elite Edition) оцінена в 23,9 тис. доларів. Вартість Camry 2.0 HE Elite Edition з гібридною силовою установкою на базі 2-літрового мотора – від 25 тис. доларів. Найдорожча гібридна Camry з тим же 2-літровим двигуном (Camry 2.0 HXS Sport Plus) оцінена в 28,7 тис. доларів.

Нагадаємо, седан Toyota Camry потрапив до рейтингу найпопулярніших нових авто на українському ринку за підсумками лютого.


Не пропустіть