З’явилися офіційні фото 5-метрового седана Volkswagen аналога Passat B9

Німецький концерн Volkswagen у найближчому майбутньому представить свою нову модель – повнорозмірний седан Volkswagen Magotan, який, як стверджують експерти, має стати наступником давно існуючої лінійки Passat. Повідомляється, що широкому загалу новинку планують явити вже в рамках пекінського автосалону, а поки що в Мережі з’явилися перші офіційні фотографії майбутнього дебютанта.

Примітно, що довжина новинки становить 4 метри 99 сантиметрів, а це означає, що розроблений для китайського ринку преміальний седан Volkswagen Magotan буде на 8 сантиметрів довшим за його «глобальну версію» Passat B9 у кузові універсал. Інформації про автомобіль не так багато, джерела стверджують лише, що в його салоні встановлено пару широких моніторів та повноцінну цифрову панель приладів.

На ринку Піднебесної автомобіль буде доступний покупцям у виконанні з турбованим 2,0-літровим двигуном потужністю 220 кінських сил. Втім, у майбутньому повинні з’явитися і доступніші модифікації з робочим об’ємом двигуна 1,5 літра і потужністю 160 к.с. Привід – виключно передній, а ось трансмісія – давно знайомий шанувальникам марки «робот». Докладніші дані про цю модель виробник, найімовірніше, оприлюднить безпосередньо в день презентації, яка намічена на 25 квітня.


Не пропустіть