Geely представила конкурента Porshe Macan і Mercedes ECQ за $21 000 (Фото)

Geely Galaxy, незалежний бренд Geely, що спеціалізується на автомобілях на нових джерелах енергії, представив новий електричний кросовер E5. Користувачі соцмереж запевняють, що автомобіль копіює Porshe Macan та Mercedes ECQ.

Дизайн Galaxy E5 аналогічний дизайну його спорідненої моделі Galaxy E8. Він оснащений характерною решіткою Light Cosmos Dynamic. Гострі фари та L-подібні денні ходові вогні надають автомобілю спортивного вигляду.

Приховані дверні ручки покращують аеродинамічну ефективність. Автомобіль отримав легкосплавні диски, суцільний задній ліхтар та спойлер.

Кросовер має публічно дебютувати на Пекінському автосалоні у квітні. Він пропонуватиметься за ціною від 21 000 до 28 000 доларів.

Як повідомлялось, Geely вивела на домашній ринок дві нові версії кросовера Xingyue L (в Україні ця модель дуже добре відома під назвою Monjaro). Версія Changfeng Edition – з 2,0-літровим турбомотором та переднім приводом, Nebula Edition – з 1,5-літровим турбодвигуном у складі гібридної силової установки. Вартість першого – 20 тис. доларів, другого – 22,1 тис. доларів.