Chery представила великий кросовер із багатим оснащенням за 15 тис. доларів (Фото)

Китайська компанія Chery представила новий кросовер Jetour X70 Honor Edition, який пропонуватиметься за ціною від 15 000 до 16 400 доларів. Зовнішній вигляд нового автомобіля практично не змінився, але змінилося оснащення та з’явилось нове забарвлення кузова.

У салоні Jetour X70 Honor Edition встановили 62-дюймовий люк та 10,25-дюймовий центральний екран. Є шкіряне кермо з фізичними кнопками керування. Автомобіль може бути оснащений двома або трьома рядами сидінь (5 або 7 місць). Крісло водія підтримує шестипозиційне регулювання, переднє пасажирське — чотирипозиційне, а сидіння другого ряду також можна регулювати на кут від 25° до 41°.

Рушійною силою авто є 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 156 к.с. і 230 Н·м крутного моменту. У шасі використовується передня незалежна підвіска MacPherson та незалежна задня багатоважільна підвіска.

В оснащення машини входить автоматичне паркування, повітряний фільтр класу CN95, система безключового доступу PEPS третього покоління, система кругового огляду, дистанційне керування через мобільний додаток та інші конфігурації.


Не пропустіть