Bugatti випустила стильну версію Chiron Super Sport в єдиному екземплярі (Фото)

Bugatti представила унікальний Chiron Super Sport, стилізований під рідкісний Type 55 Super Sport Жана Бугатті. Випущений у єдиному екземплярі, автомобіль має чорно-жовте забарвлення і декор із візерунків як всередині, так і зовні. Відділення персоналізації Bugatti sur Mesure розробило спеціальні декоративні елементи для цього гіперкара.

Проект Bugatti sur Mesure, названий “55 1 of 1”, базується на Chiron Super Sport. Назва відсилає до Type 55 Super Sport Жана Бугатті і обмежений тираж до одного екземпляра. Гіперкар оздоблений улюбленим Етторе Бугатті чорно-жовтим забарвленням, що додає йому унікальності і стилю.

Декоративні елементи включають затухаючі візерунки на передній частині автомобіля, що нагадують крила довоєнної моделі, чорні 10-спицеві колеса, жовту емблему EB та напис «55 1 of 1» на антикрилі. Салон автомобіля оброблений чорною шкірою із жовтими акцентами, з вишитими вручну візерунками на дверях і підписом Жана Бугатті на порогах та пам’ятній табличці.

Chiron Super Sport оснащений стандартним квадротурбомотором W16 8.0, потужністю 1600 кінських сил і 1600 Нм крутного моменту. Семиступінчастий «робот» з двома зчепленнями дозволяє розганятися до 300 км/год за 12,1 секунди, а максимальна швидкість гіперкара становить 440 км/год.


Не пропустіть