Skoda тестує швидкісну версію популярного Kodiaq (Фото)

Нове покоління Skoda Kodiaq незабаром отримає спортивну версію vRS з 2,0-літровим турбодвигуном, подібним до того, що використовується у VW Golf GTI. Цей трирядний позашляховик раніше був представлений без спортивної версії, але тепер Skoda готується заповнити цю прогалину, і вже проходять тестування прототипи.

Дизайн vRS зберігає ключові елементи стандартного Kodiaq, такі як розділені фари та вертикальна решітка радіатора, проте додано більш агресивні елементи, зокрема глибшу нижню решітку та видозмінені вентиляційні отвори. Ззаду модель вирізняється двома прямокутними вихлопними трубами та ширшими панелями порогів.

Очікується, що новий vRS отримає 2,0-літровий двигун з турбонаддувом потужністю 195 кВт (265 к.с.), як у VW Golf GTI та Octavia vRS, з усіма чотирма ведучими колесами. Розгін до 100 км/год складе приблизно 6 секунд.

Фото: carscoops.com

Хоча раніше були припущення щодо можливого гібридного варіанту, тестовий автомобіль показує наявність лише двигуна внутрішнього згоряння, що вказує на те, що vRS не стане гібридом.

Оскільки минув рік з моменту дебюту стандартної версії Kodiaq, а vRS майже не має маскування, очікується, що офіційний реліз спортивної моделі відбудеться найближчим часом.

Джерело carscoops.com