Новий Cupra Raval EV отримав вигляд Porsche Panamera: що стало причиною (Фото)

Фото: carscoops.com

Cupra оновила камуфляж свого електрокара Raval, підготувавши його до дебюту в 2025 році. Фронтальна частина тепер злегка нагадує Porsche Panamera завдяки новому вініловому покриттю, яке приховує деталі дизайну. Прототип, помічений біля Нюрбургрингу, практично позбавлений звичного важкого камуфляжу, що дозволяє роздивитися серійні панелі кузова з чорно-білими наклейками, які маскують окремі елементи.

Особливу увагу привертають наклейки на фарах у стилі Porsche, що створює асоціації зі спортивним виглядом бренду. Чорні наклейки вздовж бокового профілю підкреслюють агресивний стиль моделі, хоча під камуфляжем, ймовірно, ховається більш стриманий дизайн.

Очікується, що серійний Raval збереже деякі риси концепту UrbanRebel 2022 року, але в більш адаптованому варіанті. Модель виглядатиме спортивнішою, ніж Cupra Born, з компактними пропорціями та виразними стильовими елементами, як-от легкосплавні диски й задній спойлер.

Фото: carscoops.com

Cupra Raval буде побудований на платформі MEB Short від VW і отримає електродвигун потужністю 223 к.с., а потужніша версія з двома двигунами може досягти 335 к.с. Очікується, що доступні акумулятори ємністю від 38 до 56 кВт-год забезпечать пробіг до 440 км.

Виробництво Raval стартує наступного року в Памплоні, Іспанія, поряд із VW ID.2 та Skoda Epiq. Ціна електрокара орієнтовно починатиметься від 25 000 євро (28 000 доларів США), що робить його доступним конкурентом для Renault 5 E-Tech Electric та Alpine A290.

Фото: carscoops.com
Фото: carscoops.com
Фото: carscoops.com
Фото: carscoops.com