Geely Emgrand GL розсекретили в Мережі (Фото)

Представники китайської автомобільної компанії Geely повідомили про те, що незабаром планують офіційно представити суспільству свій новий автомобіль моделі Geely Emgrand GL. Попередньо презентація відбудеться вже в жовтні цього року. Виробник не став тримати в таємниці всю інформацію про новинку і опублікував в Мережі кілька фотознімків із зображенням автомобіля. Варто відзначити, що автомобіль вийшов стильним і сучасним. Інженери і дизайнери добре попрацювали і встановили на новинку світлодіодну оптику, нижню частину переднього бампера укомплектували протитуманними фарами.

За попередніми даними стало відомо, що модель отримала під капотом бензиновий мотор об’ємом 1,8 літра, який може видавати трохи більше 133 кінських сил, а також об’ємом 1,3 літра видає близько 130 коней. Залежно від комплектації, новинка отримає автоматичну або механічну коробку передач.

Салон новинки виготовлений з якісних матеріалів і включає в себе безліч опцій. На центральній панелі розмістився великий дисплей, на якому відображаються зображення з камери заднього виду. Рульове колесо представлять з безліччю кнопок, які відповідають за управління різними опціями автомобіля.