Презентували автомобіль, який розкупили ще до прем’єри (Фото)

Весь «тираж» був розкуплений любителями марки ще до моменту сходження з конвеєра.

На презентації в Каліфорнії був офіційно представлений автомобіль, який придбати вже неможливо. Весь «тираж» був розкуплений любителями марки ще до моменту сходження з конвеєра, пише hyser.com.ua.

Прем’єра Lamborghini Centenario, запланована в Пеббл-Біч у Каліфорнії, була проведена в рамках кампанії з відзначення сторіччя з дня появи на світ засновника всесвітньо відомої фірми Ферруччо Ламборгіні.

На початку весни італійська «стайня» анонсувала нове купе і заявила про плани на виробництво двадцяти закритих кузовів, а також двадцяти відкритих моделей дводверного родстера.

Виконавчий директор італійської «марки» Стефано Доменікалі заявив про те, що фірма з гордістю представляє кожну свою модель, яка є без перебільшення шедевром. Гармонія неповторного дизайну та інновацій, пропонована виробником, не залишає цінителів саме цієї торгової марки байдужими.

Литий вуглеродний монокок дозволяє зробити автомобіль неповторним за розподілом навантаження на шасі. «Бойова» маса автомобіля в 1570 кілограм рівномірно розподіляється на 770 кінських сил, захованих в атмосферному V12.

Любителям особливого драйву пропонується розгін до 100 кілометрів на годину за 2,9 секунди. А досягається «максимум» заявлений на рівні 350 кіломеров на годину. Любителі матимуть можливість оцінити переваги нової моделі.

Повнокероване шасі з форсованим двигуном і дизайнерськими «примочками» роблять Lamborghini Centenario неповторним.

Вартість моделі становить два мільйони євро без податків. Але сума не повинна лякати бажаючих обзавестися подібним авто. Вони вже продані і ваші грошики залишаться цілими і неушкодженими.