Volkswagen готує потужний варіант Tiguan (Відео)

НА північній петлі Нюрбургринга помічений незвичайний прототип на базі кросовера Volkswagen Tiguan. Судячи з усього, мова йде про R-версію, яка в майбутньому стане флагманською.

Друге покоління Volkswagen Tiguan вже має 2-літровий турбодвигун потужністю 220 к.с. від VW Golf GTI. З ним кросовер розганяється до 100 км/год за 6,5 секунд, а його максимальна швидкість дорівнює 220 км/год. Тим, кому хочеться погарячіше варто почекати – судячи з останнього шпигунського відео німці тестують найекстремальнішу версію кросовера, яка отримає приставку R в назві. Її двигун видаватиме понад 300 к.с.

Аеродинамічний пакет прототипу схожий з тим, що має серійний Tiguan R-Line, але наконечники вихлопних труб запозичені у VW Golf R. Не виключено, що мова йде про те, що тести проводить одне з тюнінг-ательє, але номера, видані в Вольфсбурзі говорять на користь того, що перед нами заводський варіант машини.

Якщо Volkswagen вирішиться на виробництво Tiguan R, то його прем’єра цілком може пройти в березні наступного року в рамках автосалону в Женеві.


Не пропустіть