Новий Citroen C3 Picasso 2017 модельного року помічений на тестах

У Мережі опубліковані шпигунські фотографії з тестів нового хетчбека – Citroen C3 Picasso 2017 модельного ряду. Дебют цієї моделі запланований на Женевський автосалон наступного року, після чого автомобіль з’явиться у продажу на авторинку Європи.

Раніше передбачалося, що новинку покажуть в цьому році на автовиставці в Парижі, проте компанія «Сітроен» скоригувала свої плани щодо цієї моделі і перенесла дату дебюту на 2017 рік. У концерні вирішили, що потрібно витратити більше часу на тести цього автомобіля, щоб позбутися від деяких недоліків, які були виявлені в ході ранніх стадій його обкатки.

На шпигунських знімках новий Citroen C3 Picasso був відображений в щільному шарі камуфляжу. Незважаючи на це, вже зараз можна відзначити, що новинка отримає серйозні відмінності з точки зору зовнішнього вигляду від своїх попередників. В першу чергу мова йде про нові бампери, а також оновлену оптику.

Автомобіль був розроблений на платформі нового покоління mini-MPV, на якій базується і Opel Meriva.

У моторну лінійку новинки увійде дві версії двигунів – бензиновий агрегат на 1,2-літра з віддачею в 128 “конячок” і 1,6-літровий дизель, потужність якого поки невідома.

93433tx

http://daily-motor.ru/


Не пропустіть