Mercedes-Benz випустить лінійку компактних електрокарів

Німецька компанія Mercedes-Benz планує розширити лінійку компактних автомобілів за рахунок створення декількох електрокарів. Згідно з непідтвердженими даними, бренд створить електричний хетчбек, а також повнопривідний позашляховик.

На сторінках зарубіжних автомобільних ЗМІ з’явилася інформація про те, що інженери Mercedes-Benz розробляють універсальну виробничу платформу, яка дозволяє створювати компактні електрокари. Уточнюється, що шасі має на увазі використання відразу двох електромоторів, що дозволить створити повнопривідний позашляховик, а для створення хетчбека буде використаний тільки один електричний двигун. Очікується, що на одному заряді батареї «пятидверка» зможе пройти більше 500 кілометрів.

Очікується, що нові електрокари буду виконані в стилістиці концепту EQ, а також поповнять лінійку A-Class. На думку експертів, новинки отримають назву Mercedes-Benz EQA. Йенс Таймер, віце-президент Mercedes-Benz з маркетингу, під час спілкування з пресою на Детройтському автосалоні повідомив, що в майбутньому будуть розроблені і повнорозмірні електричні позашляховики.


Не пропустіть