У Мережі з’явилися фото абсолютно нового седана Volkswagen

Компанія Volkswagen проводить тести нового автомобіля. Фотошпигунам вдалося сфотографувати даний транспортний засіб, однак воно було добре замасковано, пише tvoe-avto.com.

Відомо, що це прототип великого седана Spy. Джерела, які знаходяться досить близько до розробників компанії, підтвердили вищевикладену інформацію. Сам автомобіль був помічений на популярній трасі Нюрбургринг, що знаходиться в Німеччині.

На сьогоднішній день автомобіль знаходиться на стадії розробки і не готовий до випуску. Як повідомляється, він буде мати деякі особливості, які будуть відрізняти його від попередників серії Touareg. Також відомі технічні характеристики різних комплектацій автомобіля, які особливо сильно між собою не відрізняються.

Перший ескіз подібного транспортного засобу був опублікований в 1992 році. На той момент дизайнер з Британії так і не зміг просунути свою ідею. Основною його метою було зробити великий седан, який би дозволяв більш комфортно почувати себе при його експлуатуванні. У найближчі дні від компанії Volkswagen очікуються коментарі, які проллють світло на нову модель.


Не пропустіть