Кросовер Volkswagen T-Cross виведений на тести

Німецький бренд Volkswagen приступив до дорожніх випробувань нового кроссовера, виконаного на базі популярного на світовому ринку хетчбека Polo. Очікується, що серійна версія новинки буде реалізовуватися під ім’ям Volkswagen T-Cross.

На сторінках британського автомобільного видання Autocar з’явилося шпигунське відео нового кросовера від Volkswagen, який проходить тести на німецькому гоночному треку Нюрбургринг. Очікується, що публічна прем’єра нового Volkswagen T-Cross відбудеться в рамках міжнародного автосалону у Франкфурті.

Дизайн моделі буде виконаний в стилі однойменного концепту, представленого в Женеві в 2016 році, проте серійна версія цілком очікувано позбудеться відкритого верху.

Експерти впевнені, що тестований прототип є Volkswagen T-Cross в спортивному виконанні R-Line. Моторну гамму нового кросовера складуть бензинові і дизельні мотори з трьома або чотирма циліндрами.

Згідно інсайдерськими даними, потужність двигунів буде варіюватися від 74 до 200 кінських сил. Не виключено, що новинка отримає гібридну і електричну версії. Серійне виробництво Volkswagen T-Cross буде налагоджено на потужностях Volkswagen в Іспанії.