Новий родстер BMW Z5 2018 помічений на тестах (Фото)

На сторінці європейських автомобільних ЗМІ з’явилися свіжі шпигунські фото спорткара, який стане сучасним наступником легендарного BMW Z4. Новинка, яка проходить випробування на Нюрбургринзі, поки не отримала офіційної назви, але експери впевнені. Що спорткар назвуть BMW Z5.

Судячи з опублікованих фото, новий спортивний родстер BMW Z5 2018 модельного року отримав ретельно продуману аеродинаміку, яка зможе поліпшити не тільки динамічні характеристики новинки, але зробити проходження складних поворотів більш безпечним і комфортним. Відзначається, що автомобіль відмовиться від жорсткого верху і отримає м’який складаний дах.

Що стосується технічних характеристик, то новий BMW Z5 2018, як повідомляють інсайдери, отримає під капот мінімум два варіанти мотора. В одному з випадків автомобіль буде запропонований з 252-сильний бензиновий турбомотор з чотирма циліндрами.

Згідно з інформацією інсайдерів, німецькі інженери також працюють над 2,0-літровим турбованим двигуном який зможе генерувати 320 кінських сил і буде доступний для найдорожчих виконань родстера. Очікується, що новий BMW Z5 2018 буде представлений в рамках автосалону у Франкфурті вже у вересні нинішнього року.