Оновлений KIA Quoris вивели на дорожні випробування

Автомобільний портал motor1 опублікував нові шпигунські фотографії рестайлінгового седана KIA Quoris, який продають на північноамериканському ринку під назвою K900. Автомобіль істотно змінився зовні і став нагадувати перший спорткар південнокорейської марки – KIA Stinger.

Поточне покоління KIA Quoris не користується великим попитом серед американців. З початку року в США вдалося продати всього 251 таку машину. Актуальний седан базується на платформі BH-L, яка також застосовується в моделях Hyundai Genesis і Equus. У моторному відсіку автомобіля може розташовуватися 3,8-літровий двигун V6 або V8 об’ємом 5,0 літрів.

Зі знімків видно, що свіжа генерація KIA Quoris отримала новий дизайн екстер’єру. Зокрема, модель обзавелася видозміненою радіаторною решіткою світлодіодними передніми фарами.

Також чимало змін можна побачити в салоні седана, який прикрасили вставки з дерева і карбону. Уже в базовій комплектації автомобіль може похвалитися преміальною стереосистемою Lexicon. Новий KIA Quoris пропонуватиметься з колишніми моторами, потужність яких становить 365 і 420 кінських сил.


Не пропустіть