Volkswagen Golf 2019 року: нові подробиці про популярний хетчбек

У мережі з’явилася інформація про нову модель автомобіля Volkswagen Golf, який буде випущений на ринок в 2019 році. Передбачається, що автомобіль отримає новий дизайн, а також автоматизовану і сенсорну панель управління, повідомляє dreamcar.org.ua

Не встигла компанія Volkswagen оголосити про початок виробництва нової моделі автомобіля, як в мережі вже з’явилися подробиці виробництва машини нового покоління.

Стало відомо, що Volkswagen Golf істотно зміниться в дизайні. Передня частина машини стане більш обтічною, а задні ліхтарі стануть більш гострі, що додасть машині строгий вид. Зміни також відбудуться і в панелі управління автомобіля. Нова модель буде оснащена цифровою панеллю. Новинка авто – сенсорна панель, яка зможе розпізнавати жести водій. За допомогою неї автолюбитель зможе управляти приладами, що знаходяться на панелі.

На думку експертів, виробники нової моделі Volkswagen Golf попрацюють над рульової частиною, зроблять саме кермо цифровим. Він зможе підлаштовуватися під водія. Крім цього, автомобіль зможе здійснювати повністю автоматичну парковку. Він буде оснащений спеціальним датчикам.

Потужність нової марки Volkswagen Golf 2019 – 250 кінських сил. Якщо говорити про електричну версію даного автомобіля – 350 коней, проте варто зазначити, що в даній версії витрата електрики дуже висока. Для регулярної та тривалої їзди потрібна часта підзарядка акумуляторів.


Не пропустіть