Skoda готує новий недорогий автомобіль

Чеський автовиробник Skoda не відмовляється від ідеї створення нової бюджетної моделі, призначеної для країн, що розвиваються.

На початку року стало відомо, що Skoda створює бюджетну модель спільно з компанією Tata, проте минулого місяця стало відомо, що за цим проектом обидві компанії припинили співпрацю, так як не змогли знайти спільного рішення по платформі, яка повинна була стати основою для новинки. Тим часом сьогодні зарубіжні джерела повідомили, що чехи все ж не відклали свою ідею і мають намір запропонувати недорогий автомобіль.

При цьому строки виходу нової моделі як і раніше не називають. Відомо, що при створенні бюджетного Skoda в компанії все ж будуть співпрацювати з індійськими компаніями і першим ринком збуту автомобіля стане індійський, після чого його виїдуть на ринки Ірану і Бразилії.

Також варто нагадати, що раніше в концерні Volkswagrn Group заявляли про намір випустити недорогі автомобілі під окремим брендом. За деякими даними першими моделями цього бренду будуть седан і кросовер, вартість яких не перевищить десяти тисяч євро.


Не пропустіть