Volkswagen Caddy перетворили в розкішний будинок на колесах (Фото)

Відомий німецький виробник кемперів – Reimo представив компактний кемпер на базі звичайного Volkswagen Caddy Maxi, який по комфорту дасть фору караванам мікроавтобусів.

Новаторський кемпер від Reimo – модель Mini-Camper побудований на звичайному розвізному «пиріжку» Volkswagen Caddy Maxi.

Версія «максі» відрізняється збільшеною колісною базою: загальна довжина автомобіля складає 4876 мм (+470 мм).

Неймовірно, але факт, що в стандартному кузові Caddy вдалося розмістити житлову кімнату, спальню і кухонний блок.

У центрі салоні крісла можна демонтувати – якщо подорожувати удвох – і разом них поставити додатковий багажний бокс або бак з водою.

У кухонному блоці можна розкласти досить немаленький за розмірами стіл, який ховається в задній підйомній двері. Є рукомийник і два бака по 13 л – під прісну воду і під технічну. Також в кухонному блоці є висувна газова міні плита для приготування їжі. Яка ж кухня без холодильника: тут він висувається з бічного ящика і має корисний об’єм 18 літрів. У шафці праворуч по борту також ховається і біотуалет відомого бренду Porta-Rotti. У боковій стінці також розташована і акумуляторна батарея на 60 ампер, яка дає напругу на 12-вольт розеткам в салоні. Що ж стосується ліжок, то нижнє може бути як одиночним 70х200 см, так і трансформуватися в двоспальне – 113х200 см.

Крім того, Mini-Camper має підйомний дах, який збільшує внутрішню висоту до 2,06 см. Під стелею можна розкласти ще одну спальну полицю – розміром 93х200 см. Вікна зсередини зашторювати, так що солодкий сон відпочиваючих світло не потривожить.

При опущеному положенні даху загальна висота автомобіля складає 1,96 м, так що це не завадить при маневруванні, в тому числі і в гаражі. Mini-Camper від Reimo на базі Volkswagen Caddy Maxi не такий вже й дорогий – ціна стартує від позначки в 32 980 евро.