Mercedes-Benz офіційно представив Sprinter нового покоління

Сьогодні відбулася презентація нового покоління Mercedes-Benz Sprinter, а це вже третя генерація популярної в світі моделі.

Компанія Mercedes-Benz до офіційної презентації в тизерних зображеннях практично розсекретила Sprinter, а на презентації вона назвала комплектації і вартість.

Лицьова сторона нового Sprinter тепер нагадує пікап Х-Класу. У салоні комерційного фургона багато елементів запозичених від легкових моделей включаючи системи безпеки, які раніше були недоступні для цієї моделі.
Всього буде випускатися вісім варіантів кузовів Sprinter, максимальний об’єм фургона 17 кубометрів. Будуть запропоновані варіанти з різною висотою даху і колісної бази, також тепер буде доступна і повнопривідна версія Sprinter.

У списку оснащення новинки додали корекцію курсу при бічному вітрі, стеження за сліпими зонами, моніторинг втоми водія, камери кругового огляду і контроль смуги.

Моторна гамма для Sprinter тепер складається з дизельних 2,1-літрових моторів форсовані до 114, 143 і 163 к.с. також буде 3,0-літровий дизельний V6, який буде призначений для найбільших модифікацій.

Цей мотор здатний генерувати 190 к.с. і 440 Нм крутного моменту. Трансмісії буде три – 6-ступінчаста механічна, 7-ступінчаста автоматична (7G-Tronic Plus) і 9-ступінчастий “автомат”.

Надалі на ринку з’явиться повністю електрична версія під назвою eSprinter. Про неї поки практично нічого не відомо, але обіцяють що її запас ходу складе понад 200 км.

На європейському ринку Mercedes-Benz Sprinter буде коштувати від 19 990 євро, в Німеччині на новинку вже стартували замовлення.


Не пропустіть