Kia Sportage нового покоління повністю розсекречений (Фото)

Китайський Kia Sportage істотно відрізняється від моделі для інших ринків.

Представлені перші офіційні фото Kia Sportage нового покоління для китайського ринку. Кросовер Кіа надійде в продаж з весни, повідомляє CarNewsChina.

Китайський Kia Sportage істотно відрізняється від кросовера, який продають в інших країнах. До недавнього часу в Піднебесній випускали попереднє покоління моделі і саме її платформу використовує новий Кіа Спортейдж.

Kia Sportage 2018 для Китаю створений на базі ще однієї місцевої моделі – Hyundai ix35. У нього досить стриманий дизайн з широкою решіткою радіатора і малими кутами нахилу стійок даху. Кросовер Кіа досягає 4,4 м в довжину при колісній базі в 2,64 м.

Спочатку новий Kia Sportage в Китаї буде доступний тільки з 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 165 к.с. і 6-ступінчастою автоматичною КПП. Пізніше лінійку розширить 1,4-літровий 130-сильний турбомотор. Привід може бути переднім або повним.

Ціна Kia Sportage для китайського ринку стартує з позначки в 145 тис. юанів ($ 23 тис.), А найдорожчий варіант коштує 190 тис. юанів ($ 30 тис.).

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть