Volkswagen показав новий Touareg в офіційному відео

Volkswagen опублікував черговий відеотізер нового Touareg. Короткий ролик цікавий тим, що в ньому позашляховик третього покоління вперше показаний без будь-якого маскування: можна розглянути радіаторну решітку, головні фари і задні ліхтарі, колісні диски, хромовую обробку кузова, органи управління в салоні.

Світова прем’єра автомобіля відбудеться вже 23 березня на автосалоні в Пекіні, куди Touareg добирається своїм ходом із заводу в Братиславі. Відомо, що позашляховик побудований на тій же платформі MLB Evo, що і всі інші великі SUV групи Volkswagen – Audi Q7, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne і Lamborghini Urus. Завдяки цій архітектурі він повинен був стати трохи більший, але при цьому приблизно на 100 кг легше свого попередника. Опціонально для Touareg запропонують повнокероване шасі, а в моторну гамму, крім традиційних ДВЗ, увійде гібридна силова установка з можливістю зарядки від мережі.

Водійський інтерфейс нового Volkswagen Touareg називається Innovision Cockpit. У нього входять 12-дюймова цифрова приладова панель і нова інформаційно-розважальна система з 15-дюймовим тачскріном.