Citroen розсекретив оновлений кросовер C4 Cactus (Фото)

Французи офіційно показали кросовер Citroen C4 Cactus 2018 для ринку Латинської Америки. На ньому автомобіль позиціонується як компакт-крос, в той час як в Європі машину вважають хетчбеком.

Продажі кросовера Citroen C4 Cactus почалися в 2014 році. Спочатку машина всюди позиціонувалася компакт-кросом, але коли її оновили, то в Європі автомобіль був “понижений” до хетчбека. Таким чином французи «розчистили» дорогу новому паркетнику C3 Aircross.

Напередодні представлений Citroen C4 Cactus 2018 буде пропонуватися в Бразилії, Уругваї, Колумбії, Аргентині та Парагваї. Для Латинської Америки кросовер буде збиратися на бразильському майданчику французької марки. Продажі машини повинні стартувати в другому півріччі нинішнього року.

Технічна складова кросовера Citroen C4 Cactus 2018 поки не розсекречена. У Європі машина отримала з оновленням нову підвіску з гідравлічними обмежувачами ходу (Progressive Hydraulic Cushions, PHC). Латиноамериканські джерела стверджують, що для новинки передбачені мотори 1.6 THP (173 к.с.) і 1.6 FlexStart (115 або 118 к.с.). Останній особливий тим, що працює не тільки на бензині, але і етанолі, що вельми актуально для регіону. Citroen C4 Cactus існує тільки в передньопривідному виконанні.


Не пропустіть