Офіційно презентували нову Audi TT 2019 (Фото)

Слідом за публікацією перших тизерів, компанія Audi офіційно розсекретила оновлене купе і родстер TT 2019 модельного року. Саме в цьому році модель відзначає свій 20-річний ювілей.

Нова Audi TT 2019 отримала порцію стильних оновлень. Тепер автомобіль оснащений решіткою радіатора в стилі Singleframe і новими великими бічними повітрозабірниками. Ззаду теж встановлений новий бампер, розмальований горизонтальними лініями.

Для нової моделі зі старту доступний пакет S Line: він включає в себе повнорозмірний передній спліттер, вертикальні повітрозабірники, чорну радіаторну решітку, спеціальні бічні пороги, а також задній бампер з більш широким дифузором і парою вертикальних повітрозабірників. Фари можуть бути на світлодіодах або матричних елементах.

Рестайлінг Audi TT 2019 приходить з трьома новими колірними рішеннями кузова: Cosmos Blue, Pulse Orange і Turbo Blue (тільки для моделей S Line). Варіанти коліс включають 18-, 19- і 20-дюймові сплави від Audi і Audi Sport.

У Audi поки не уточнили, чи внесені будь-які зміни в діапазон двигунів, крім того, чи доданий фільтр твердих частинок на бензинові агрегати. Дизельні версії, швидше за все, скоротять через погані продажі в Європі. Нова Audi TT буде пропонуватися з шестиступінчастою МКПП в стандартній комплектації і новою семиступінчастою АКПП з подвійним зчепленням в якості опції.

Інтер’єр Audi TT 2019 залишається одним з найбільш похвальних місць моделі, але він не зазнав змін. Чистоту дизайну береже відсутність великого екрану інформаційно-розважальної системи в центрі, в той час як круглі вентиляційні отвори з вбудованими елементами управління, як і раніше виглядають свіжо і привабливо.

12,3-дюймовий екран Audi Virtual Cockpit пропонує два режими: класичний вид, де спідометр і тахометр займають центральне місце і розважальний режим, в якому додається карта навігації та інші елементи. Доданий також новий спортивний дисплей (опціонально), що показує інформацію про потужність двигуна, поточний крутний момент, і силі перевантажень.

Нова 2019 Audi TT запускається в Німеччині та інших європейських країнах в четвертому кварталі цього року. Ціна Audi TT Coupe починається від € 35 000, на Audi TT Roadster від €: 37 500.


Не пропустіть