Honda презентувала стильний компактний електромобіль (Фото)

Японський автовиробник офіційно представив свій електрокар на 89 міжнародному автосалоні в Женеві.

Новинка дуже схожа на концепткар представлений компанією в 2017 році, але є і деякі відмінності. Машина вийшла більш практична, наприклад задні двері тепер із прихованими ручками відкривання, а передні – менші за розміром і відкриваються у зворотний бік. Інша істотна відмінність полягає в тому, що ззаду квадратні фари поступилися місцем круглим, що повторює дизайн головної оптики. Новинка оснащена висувними ручками відкривання дверей і компактними камерами замість дзеркал заднього виду. На капоті знаходиться слот зарядки, який підсвічується світлодіодами і показує рівень заряду акумуляторної батареї.

Всередині розташувались два великих регульованих дисплея діагоналлю 12,3 дюйма, через які можна управляти практично всіма функціями автомобіля. І замість водійського дзеркала заднього виду також встановлена камера. Також в салоні використовується тканина меланж і інші приємні на дотик матеріали, щоб зробити перебування в автомобілі максимально комфортним.

Honda e Prototype отримала електромотор (точні характеристики якого поки не розкриваються), що приводить в рух задні колеса. Літій-іонний акумулятор ємністю дозволяє електрокару долати відстань до 200 км без підзарядки, а також може заряджатися на 80% буквально за 30 хвилин.


Не пропустіть