Mitsubishi готує пікап L200 для бездоріжжя

Generated by pixel @ 2019-03-19T04:18:08.512695

В кінці цього місяця в Таїланді відбудеться щорічний автосалон, однією з новинок якого стане позашляховий варіант пікапу Mitsubishi L200. Перше рекламне зображення версії було представлено виробником. Також відомо, що поки це тільки концепт.

Виходячи з наявної інформації та дебютного тизеру, автомобіль отримає збільшений дорожній просвіт, додатковий обвіс кузова, новий бампер з поліпшеною геометрією і додатковим захистом. Крім того, оптика переведена на світлодіоди, а для їзди в складних умовах освітленості на даху передбачені додаткові світлодіодні фари.

Як буде виглядати інтер’єр, невідомо, але можна не сумніватися, що в оформлення будуть внесені нові акценти. Крім того, можуть з’явитися нові опції, необхідні для експлуатації поза дорогами з хорошим покриттям.

Інсайдери очікують, що нова версія Mitsubishi L200 збереже стандартний 2.4-літровий дизельний двигун без доопрацювань, що працює з «механікою» або «автоматом», в обох випадках з шістьма діапазонами.

Більш детальна інформація стане доступна вже після презентації японського пікапу. Тоді ж стануть відомі терміни появи серійної версії концепту в продажі і ринки, де буде доступна нова варіація популярного Mitsubishi.