Landwind готує до випуску новий кросовер

Китайський автовиробник повідомив про вихід свого нового кросовера і навіть опублікував його перше зображення. Як виявилося, на цей раз марка вирішила обійтися без відвертого плагіату.

Не так давно стало відомо, що фірму визнали винною в копіюванні автомобіля бренду Jaguar Land Rover. Мова йде про модель Х7. І незважаючи на те, що після рестайлінгу паркетник істотно змінився, фірму від судових позовів це не врятувало. В результаті Феміда підтвердила факт плагіату і повідомила, що китайці дійсно порушили права британського бренду і позбавляються можливості далі випускати модель 7. І, очевидно, щоб хоч трохи повернути до себе прихильність громадськості, фірма анонсувала вихід нового представника SUV.

Новинка поки відома під внутрішнім кодом Е315. Маркетингове ж ім’я буде розкрито трохи пізніше. Цього разу машина дійсно схожа на культові моделі конкурентів. Технічні характеристики також поки тримаються в таємниці. Не виключено, що авто оснастять півторалітровим мотором на 163 кінських сили, який поєднується з коробкою автомат на 8 ступенів.


Не пропустіть