Офіційно презентували оновлене сімейство Audi A4 (Фото)

Німецька компанія оновила все сімейство моделі Audi A4, а саме седан, універсал і позашляховик Allroad.

Тепер в базових версіях моделі відсутній 1,4-літровий двигун, а ще оновилася зовнішність, з’явилася система, що дозволяє підлаштовуватися під зелену хвилю світлофорів, а також ряд нових систем безпеки і допомоги водієві.
На відміну від попередника в оновленій Audi A4 з’явилися нові бампери, решітка радіатора, оформлення якої буде відрізнятися в залежності від комплектації.

Так, наприклад, в версіях S і S-line решітка має форму стільників, а Allroad має хромовані зябра, розташовані вертикально, подібно як у кросоверів Q.

Силові установки автомобілів є по суті гібридними, так як у всіх версіях буде 12- або 48-вольтовий ланцюг, а також додаткова батарея. Таке рішення дозволяє знизити навантаження на двигун і заощадити паливо.

Після поновлення початкова комплектація буде пропонуватися з дизельними дволітровими моторами потужністю 136 або 163 к.с., а також бензиновий 150-сильний мотор аналогічного об’єму.

У більш дорогих комплектаціях буде 190-сильний і 249-сильний двигуни, а в топовому виконанні запропонують трилітровий двигун з віддачею 347 к.с. при 700 Нм.


Не пропустіть