Mercedes-Benz почав тести оновленого E-Class Coupe (Фото)

Черговою новинкою, що попалася в об’єктиви камер фотошпигунів, став оновлений Mercedes-Benz E-Class Coupe. Машину тестують нехай і в легкому, але камуфляжі.

Минуло чимало часу з того моменту, як вперше на дорогах появився оновлений Mercedes-Benz E-Class Coupe і ось зараз машина знову попалася фотошпигунам. Судячи по легкому камуфляжу, чекати прем’єри рестайлінгової двохдверки залишилося недовго.

Плівка приховує передню і задню частину кузова, що вказує на те, де зосередяться основні оновлення – зміняться фари і ліхтарі. Не виключено, що якось зміняться передній і задній бампери. Плюс спереду можна очікувати змін в дизайні решітки радіатора.

Куди більш значні зміни відбудуться всередині автомобіля. Згідно з наявними відомостями, E-Class Coupe оснастять останньою версією мультимедійної системи MBUX. При цьому оновлений C-Class, з яким E-Class уніфікований по електроніці, не отримав нову мультимедіа – не виключено, що і дебют MBUX на E-Class буде відкладений зовсім до нового покоління моделі.

Дата прем’єри рестайлінгового варіанту Mercedes-Benz E-Class не названа, але ми очікуємо показу машини в середині року. Спочатку повинен з’явитися седан, а потім вже модифікації на його базі.

Джерело motor1.com

Не пропустіть