ГАРАНТІЙНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА РЕМОНТ АВТОМОБІЛІВ

Рішення придбати новий транспортний засіб приймають багато покупців по ряду причин, в число яких входить прозорість оформлення документів, ідеальне технічний стан, гарантійне обслуговування. Останній аспект є вирішальним для більшості клієнтів.

ЩО ЯВЛЯЄ СОБОЮ ГАРАНТІЙНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ АВТО?

Гарантійне обслуговування автомобіля включає перелік зобов’язань спрямованих на безкоштовну заміну і ремонт несправних деталей, вузлів, агрегатів, виконання яких покладається на імпортерів або офіційних дилерів.

Кожна компанія-виробник визначає свої умови проведення технічного ремонту автомобілів і термін дії гарантій. Часовий інтервал може варіюватися від 2-х до 7-ми років. Він вказується в гарантійному сертифікаті і вступає в силу з моменту придбання авто.

ДЛЯ ЧОГО НЕОБХІДНІ СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ І ГАРАНТІЙНИЙ РЕМОНТ АВТО?

Гарантійний ремонт автомобіля і його сервісне обслуговування спрямовані на збереження і підтримання загальної працездатності транспортного засобу, що забезпечують:

надійність і безперебійність роботи режимів всіх систем;
комфорт водія і пасажирів;
безпеку пересування;
відповідність нормам екологічних служб.
Дотримуватися усіх перерахованих вище умов дозволяє проведення необхідних операцій з техобслуговування, які покладаються на власників авто. це:

Систематична заміна витратних рідин, комплектуючих частин і матеріалів, таких як масло, свічки, фільтри, зміна гуми та ін.
Своєчасне звернення за допомогою при виникненні будь-якої несправності для проведення діагностики та технічного ремонту.
Здійснення комплексних перевірок в сервісному центрі касаемо стану вузлів, агрегатів і систем на предмет безпеки руху.
Дані заходи є азами по догляду за авто, а не примхою виробників. Вони дозволяють своєчасно проводити технічний ремонт автомобілів шляхом виявлення дрібних поломок, уникнути аварійних ситуацій і попередити проведення капітального ремонту автомобіля. Скрупульозний підхід до обслуговування власного авто значно економить кошти і час власника.

ГАРАНТІЙНИЙ РЕМОНТ АВТО: ЩО ВКЛЮЧАЄ ПОСЛУГА?

Гарантійний ремонт автомобіля передбачає будь усунення неполадок, що виникли з вини виробника. У число робіт по ремонту авто входить як відновлення, так і повна заміна деталей. Причиною несправностей може виступати неправильна збірка, людський фактор співробітників заводу та інші.

Власникам нових транспортних засобів слід пам’ятати, що гарантійний ремонт не поширюється на деталі, які стираються (зношуються) в процесі повсякденної експлуатації. У їх число входить гума, свічки, колодки і інші деталі. У подібних випадках технічний ремонт автомобілів проводиться за рахунок власника.

Гарантійне обслуговування автомобілів включає доставку або компенсацію грошових витрат, пов’язаних з транспортуванням машини до місця розташування обслуговуючого автосервісу. У більшості випадків виробники вказують, що відстань сумарного шляху не повинно перевищувати 100 км.

У висновку важливо відзначити, що в гарантійний талон чітко прописуються права та обов’язки сторін, перераховуються всі можливі ситуації, в яких повинен здійснюватися технічний ремонт автомобілів. Наприклад, будь-який ремонт автомобілів, пов’язаний з монтажем / заміною обладнання, повинен проводитися фахівцями зазначених в договорі СТО.


Не пропустіть