БУГАЛТЕРСЬКІ ПОСЛУГИ

Надання бухгалтерських послуг одним з напрямків професійної діяльності компанії бухгалтерський облік F-chain , організація і ведення якого здійснюється професійними бухгалтерами компанії, з величезним досвідом роботи на підприємствах різної спеціалізації.

Бухгалтерські послуги це не тільки робота, а й справжнє покликання, улюблену справу для всіх наших співробітників. Завдяки високому професіоналізму наших бухгалтерів, для нас немає нерозв’язних питань у сфері аутсорсингу і надання бухгалтерських послуг. Ми гарантуємо, що всі поставлені завдання будуть вирішені оперативно та професійно.

Переваги бугалтерського аутсорсинга відсутність витрат на створення робочого місця бухгалтера;
відсутність витрат на придбання програм, законодавчої бази та спеціальної літератури;
відсутність витрат на сплату податків і зборів із заробітної плати бухгалтера;
відсутність витрат часу і фінансів на самостійний пошук професіоналів в сфері бухгалтерського обліку;
організація і ведення обліку здійснюється кваліфікованим персоналом, також проводиться внутрішній контроль якості бухгалтерських послуг;
передбачена відповідальність аудиторської фірми за якість і повноту ведення обліку, і багато іншого; на відміну від штатного бухгалтера, який може захворіти, піти у відпустку або звільнитися, аутсорсинг бухгалтерських послуг не залежить від конкретно взятого співробітника.