У чому переваги лізингу перед іншими програмами кредитування

В сучасний час фінансові організації пропонують величезну кількість програм по кредитуванням, але досить часто можливі клієнти вирішують співпрацювати з лізинговими організаціями – SVcar. Крім того, більшість фахівців стверджують, що лізинг вигідною послугою. Причому вигідна, ніж: Споживче кредитування для підприємництва. В основному бізнесмени купують з позики спеціальне обладнання, а також розвивають свою справу. Позика в грошах на купівлю автомобіля. Береться до уваги, що транспорт може бути класу люкс і середнього.

Лізинг автомобіля це спосіб придбання автомобіля у власність шляхом його поступового викупу за допомогою сплати орендних платежів.

Зовні це виглядає так: майбутній покупець автомобіля спочатку його орендує у банку або власника виплачуючи щомісяця орендну плату за використання авто.

Загальний розмір орендних платежів включає в себе повну вартість автомобіля і відсоток від 5 до 30 зверху, що визначає вигоду лізингодавця (банківської організації або лізингової компанії).

Це дуже схоже на покупку автомобіля в розстрочку (з тією лише різницею, що при достроковому розірванні договору лізингу орендні платежі лізингоодержувачу не повертаються, тоді як при відмові покупця від придбання речі, що купується в розстрочку, сплачені кошти будуть йому повернуті за вирахуванням штрафних санкцій, передбачених договором купівлі-продажу транспортного засобу).

Позитивні моменти лізингу

Дійсно, бізнесмени і юридичні особи вже давно користуються лізингом, а звичайні люди не розуміють, у чому його лояльність. Але щоб це зрозуміти, слід розглядати лізинг з боку споживачів.

Фактори, що впливають на позитивні сторони лізингу: Матеріальна вигода. Кредитор пред’являє зручні умови. Зручна програма виплати позики. Для новачків в бізнесі умови лояльні.

До позитивних сторін лізингу відносять маленькі процентні ставки, мінімум грошових вкладень. Кінцева сума оплачується на основі всієї суми грошей, які витрачені. Вони в кожному випадку різні. Так як лізингові послуги вважаються самостійними, то бувають програми знижок, а також зниження ставки по відсотках. Компанії діють згідно зі своїм планування. Ризики мінімальні, у вигляді забезпечення майно, яке купується.

Наприклад, людина звертається в компанію, орендує майно, яке власністю третьої особи або лізингодавця. Щомісяця він оплачує оренду, а потім може викупити його. Якщо клієнт не може оплачувати платежі, то майно забирається назад.