Як вибрати літню гуму на авто?

У теплу пору року вже не потрібні шини з шипами, липучками і іншим. Дорожнє покриття стає не таким небезпечним і все ж правильно вибрати літню гуму, також важливо, як і, зимову. Сьогоднішній ринок автошин може запропонувати велику кількість найрізноманітніших шин, як правило, автовласник купує ту, яка не сильно вдарить по кишені, не особливо вдаючись у характеристики. Нечисленні автолюбителі підбирають гуму самі на сайті http://www.kamper.com.ua, виходячи з того, що для нього важливіше.

Основні характеристики, на що звернути увагу при виборі шин

Ціна, якість і довговічність залежать від наступних параметрів:
1. Шумність. Залежить від гуми, яка застосовувалася при виробництві, і від протектора.
2. Курсова стійкість. Також залежить від матеріалу виготовлення, протектора і профілю шини.
3. Жорсткість. Від висоти профілю, гуми і конструкції шини залежить комфорт управління.
4. Зчеплення з дорогою. Мабуть, один з найбільш важливих параметрів. Від зчеплення залежить ефективне гальмування і швидкий розгін.
5. Керованість. Чим менше якість гуми, тим гірше управління. Також залежить від профілю і протектора.
6. Перешкода для аквапланування.
7. Стійкість автомобіля при проходженні поворотів.
8. Швидкість авто.
9. Вага шини.

Практично всі характеристики будь автошини залежать від гуми з якої виготовлена шина, профілю і малюнка протектора. Вибрати і купити якісну літню гуму для свого автомобіля ви можете на сайті висновки

Науковий прогрес, звичайно, крокує семимильними кроками. Проте, наука ще не дійшла до того, щоб зробити шину, у якій будуть реалізовані всі ці характеристики в ідеальному поєднанні. З цього випливає, що неможливо назвати ту чи іншу шину оптимальним варіантом для конкретного автомобіля і стилю їзди автолюбителя.
Як вибрати літню гуму на авто?

В основному причиною таких складнощів неможливість реалізації на максимальному рівні тієї чи іншої характеристики, без шкоди для інших. До речі, ціна тут не головним критерієм.

Простіше кажучи, коли Ви купуєте літню гуму, вона стає оптимальним варіантом для Вашого автомобіля. Правда, незалежно від цінника, куплена шина буде в чомусь поступатися іншої моделі, а та ще однієї і так далі.
Тому, перш ніж купувати автошини постарайтеся визначити в яких умовах найбільше буде експлуатуватися річна автошина. Подумайте, якого стилю їзди Ви дотримуєтеся і оціните реальні можливості свого залізного коня.
У питанні вибору автошин допомогти реальним радою рідко хто зможе, ні в магазині, ні на автофорум. Ви підбираєте гуму тільки під себе, яка вона буде вирішувати тільки Вам.