Як вибрати авто на весілля?

Весілля – світле свято, як для молодят, так і для гостей заходу. Безліч дрібниць визначають її рівень і загальний настрій. До таких факторів належить, крім інших, вибір авто на весілля.

Весільний кортеж складається з машини молодят і автомобілів гостей. Але стиль весілля визначає, безперечно, перша машина молодят.

Як вибрати авто на весілля? Розглянемо це важливе питання докладніше.

Вибір за стилем весілля.
Перш, ніж зупинити свій вибір на певній марці машини, варто продумати стиль проведення заходу:

Для ретро весілля відмінно підійде ретро-авто . Зараз є безліч варіантів – машини іноземного виробництва та вітчизняного, 60-80х років;
Подія в європейському стилі підкреслить машина напрокат в сучасному дизайні. В цьому випадку захід буде з витончено-вишуканими аристократичними нотками;
Гангстерський стиль став популярний в останні кілька років, він не втрачає свою актуальність до сьогодні. Тут відмінно підійде ретро-лімузин, а також авто тих часів
Захід в стилі мілітарі підкреслять джипи і позашляховики . Трохи незвичайний вибір, як для прокату авто на весілля, але якщо цього хочеться молодятам, чому ні?
Закритий салон або кабріолет.
Важливе питання при виборі оренди авто на весілля – це тип кузова. Буде це класика або кабріолет?

Кожен з варіантів по-своєму гарний:

Закрите авто створює інтимну обстановку, обмежує доступ цікавих очей до пасажирів в салоні. У ньому можна перепочити від сторонньої уваги і просто насолоджуватися моментом.

Якщо для нареченого і нареченої факт слухаючи з боку оточуючих, не є проблемою, а навпаки, хочеться, щоб вони були центром уваги в своє свято, тоді вибір в сторону відкритого варіанту – те, що потрібно! Проїхатися на кабріолеті – такий шанс випадає не щодня, навіщо собі відмовляти в нових враженнях?

За кількістю місць в авто.
Варто задуматися, хто буде супроводжувати нареченого і наречену на протязі всього шляху прямування. Звичайні автомобілі вміщають до 4 пасажирів. З огляду на прекрасне і пишну сукню нареченої, поміститися зможе тільки наречений, максимум – оператор на переднє пасажирське сидіння.

Якщо молодятам хочеться розділити своє свято з друзями, вибрати модель бажано попросторней. Тут максимальний комфорт забезпечать лімузини. А якої марки і виду – класика, ретро, ​​мілітарі – вибір за винуватцями торжества.

За пори року
Вибір авто на весілля багато в чому залежить і від погодних умов. Кататися у відкритому салоні при морозі або снігопаді – не найкраща ідея. У холодну пору року молодята зазвичай віддають переваги закритому салону з обігрівом сидінь і хорошою прохідністю на дорогах. Лімузини гарні в будь-який час року, так як вони пропонують максимальний комфорт за будь-яких погодних умовах.

Влітку перелік марок буде побільше. Тут частіше грає роль стиль весілля і смаки нареченого і нареченої.

За особистим уподобанням і смакам
Який б не була мода на автомобілі, важливо враховувати особисті уподобання і смаки тих, для кого організовується весь захід. Машина повинна сподобатися саме їм. Якщо, наприклад, кабріолет – це стильно і модно, а наречена відчуває в ньому дискомфорт, краще відмовитися від цієї ідеї. Головне – це атмосфера свята для самих винуватців торжества.

Якої марки або моделі не була обрана машина, прокат повинен надаватися на високому рівні. Транспортна компанія Royal Auto – http://royalauto.cv.ua пропонує широкий вибір весільних автомобілів на будь-який смак, забезпечивши при цьому комфорт, якісне обслуговування і безпеку. Зв’яжіться з нами, ми надамо авто, максимально відповідне всім вимогам до проведення Вашої урочистої події!