Де і як забронювати квитки на літак без оплати?

Багатьох мандрівників цікавить питання, чи можна забронювати авиабилеты? Звичайно, такі способи існують, але знають про них далеко не все.

Часом не виходить вибудувати чіткі плани, буває так, що грошей немає, а квитки ось тільки з’явилися, упускати такий шанс явно не можна.

Якщо знайшли вигідну пропозицію, тоді потрібно брати!

Немає грошей на карті або зарплата ще не надійшла не біда, головне, знати кілька способів, які допоможуть вам вийти переможцем з цієї ситуації.

Як можна забронювати квитки без оплати

З різних причин у людей не завжди виходить заплатити за квиток, але ж покупку потрібно здійснювати швидко. Аукціонні квитки і квитки з розпродажів розходяться як гарячі пиріжки, тому якщо пропустіть їх, вони вже до вас не повернуться. як мінімум два способи, здатні допомогти вам зробити таку покупку: купити квиток на сайті авіакомпанії, у якій можлива бронь на кілька годин або днів, другий замовити квиток у онлайн-агентств.

1 спосіб на сайті авіакомпанії

Багато світових перевізники вже давно готові надати послугу броні без оплати.

Зазвичай бронь тримається від одного дня до декількох тижнів, чим ближче купувати квиток до дати вильоту, тим менше часу на бронь.

Так, якщо плануєте вилітати 20 жовтня, то не варто брати квитки в останній день 19, бо їх можуть вже розкупили, або не вдасться відкласти оплату.

Авіакомпанії розуміють, що іноді квитки бронюють лише для того, щоб отримати візу, тому готові тримати бронь кілька днів.

авіакомпанії теж надають таку можливість, наприклад, у тримається до двох днів. Деякі інші авіакомпанії також надають таку можливість в деяких ситуаціях. Так, відстрочити оплату можна у компанії.

Якщо вам не важливо, яку компанію вибирати, тоді, незважаючи на вартість квитків, підберіть квитки в потрібному напрямку від вигідною компанії.

Наприклад, можна у Аерофлоту забронювати квитки Київ-Париж, де зберігатися квитки будуть дві доби. А можна подивитися таку ж пропозицію уAirFrance, Де термін збільшиться ще на два дні це дасть вам можливість вчасно подати квитки разом з документами на візу, при цьому оплачувати проїзні документи поки не треба.


Не пропустіть