Українець побудував унікальний електромобіль (Фото)

Українець Василь Тертека зібрав невеликий, але дуже бюджетний електрокар. Собівартість автомобіля склала всього півтори тисячі доларів – повідомляє avtovod.com.ua.

Електричним транспортом Василь Тертека захопився відносно недавно. Спочатку він зробив електричний велосипед. Він йому потрібен був для того, щоб їздити в село.

Потім він вирішив побудувати невеликий електромобіль. Для цього йому довелося цілий рік збирати кошти. Тепер умілець витрачає всього 2 грн на 100 км шляху. Частину запчастин для своєї машини чоловік купував в Інтернеті. Причому, більшу частину. В «живу» були куплені лише колеса, легкі трубки (для каркасу) і обшивка.

Електрокар Василя Тертеки вже пройшов перші тести. Їздить добре, а салон досить просторий для двох чоловік. Правда, майстер не став розповідати, який у нього запас ходу. Думаємо, що невеликий. Зате поїздка на ньому на відстань в 100 км обходиться всього в 2 гривні. Такими темпами скоро окупляться всі гроші, вкладені в цю машинку.

Зараз Василь Тертека допрацьовує свій електрокар, удосконалює його. Можливо, знайдеться інвестор, якого зацікавить цей проект.


Не пропустіть