Porsche Cayenne перетворили на 670-сильний гібрид

Німецький автовиробник представив нові гібридні модифікації кроссовера Cayenne, що отримали назву E-Hybrid Cayenne Turbo S і E-Hybrid Coupe Cayenne Turbo S.

В офіційному прес-релізі компанії йдеться, що в основу гібридної силової установки обох моделей ліг 4,0-літровий V8 з двома турбінами, який розвиває 541 к.с. потужності. Пару йому складає електродвигун, потужність якого становить 134 к.с. Таким чином, сумарна потужність сягає 670 к.с..

Електродвигун живиться від літій-іонної батареї об’ємом 14,1 кВт/год і розміщений між двигуном і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Це дозволяє двом агрегатам працювати разом або незалежно.

Виключно на електротязі Cayenne Turbo S E-Hybrid може проїхати до 40 км шляху. Розгін до «сотні» скоротився до 3,6 секунди, а максимальна швидкість становить 295 км/год.

Зовні новинки відрізняються акцентами зеленого кольору в передній частині і 21-дюймовими колесами AeroDesign. В оснащення гібридів увійдуть пакет Sport Chrono і керамічні композитні гальма. Серед інших особливостей – 18-позиційні адаптивні спортивні сидіння, регулювання обертального моменту Porsche plus і динамічне управління шасі Porsche.

В США ціни на Cayenne Turbo S E-Hybrid стартують від 161 900 доларів.


Не пропустіть