Названі найшвидші кросовери 2019 року

Сегмент кросоверів і позашляховиків на світовому ринку в цілому продовжує набирати обертів, до того ж виробники регулярно випускають нові моделі, в тому числі й електричні.

Вчора відкрився автосалон у Франкфурті і близько половини новинок виявилися повністю електричними або гібридними, а це нова тенденція серед автовиробників.

На основі динамічних показників і були названі найшвидші кросовери в світі в 2019 році, і в цьому рейтингу виявилися автомобіль оснащені стандартними ДВЗ.

Цікаво, що Lamborghini Urus досі утримує звання найшвидшого серійного кросовера. Він розганяється від 0 до 100 км/год за 3,6 секунди.

На другому місці – Jeep Grand Cherokee Trackhawk, оснащений 6,2-літровим ДВЗ, що дозволяє йому прискорюватися до «сотні» за 3,7 с.

Розкішний Bentley Bentayga виявився в трійці лідерів і його показник становить 4,1 секунди. Цей позашляховик вийшов на ринок ще в 2015 році і він оснащений 608-сильним мотором.

У ТОП-5 також потрапили Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe і «заряджений» BMW Х6 М. До «сотні» вони прискорюються за 4,1 та 4,2 секунди відповідно.


Не пропустіть