Кросовер Hyundai Creta отримав інноваційну систему

Компактний кросовер Hyundai Creta отримав в своє оснащення інноваційний комплекс під назвою Hyundai Auto Lin.

У комплекс Hyundai Auto Link увійшов охоронно-телематичний блок, який встановлюється в машину, IT-платформа для збору і обробки інформації, мобільний додаток для клієнта і портал для дилера.

Комплекс надає власнику можливість бездротового доступу до основних функцій машини через мобільний сервіс на базі Apple IOS або Google Android. Тобто, Auto Link перетворює смартфон власника авто в ключ від його ТЗ, надаючи такі переваги, як дистанційне керування (запуск двигуна і управління кліматичним блоком), визначення місцезнаходження та дистанційний моніторинг авто (удари, евакуація), додатковий захист від викрадення і багато інших функції. Для зручності клієнта мобільний зв’язок з автомобілем (при цьому сім-карта знаходиться в блоці комплексу) оплачено на 3 роки вперед.

Інноваційний комплекс Hyundai Auto Link був спеціально створений до виходу нової версії Hyundai Creta – Rock Edition. Автомобіль розроблений на основі максимально оснащеної модифікації Style з 2,0-літровим бензиновим двигуном продуктивністю 149 к.с. і 6-ступінчастою АКПП.


Не пропустіть