Volkswagen розсекретив новий купе-кросовер за $30 тисяч (фото)

Компанія Volkswagen вже найближчим часом представить новий купеподібний кросовер, розроблений на базі моделі VW Tayron – бестселера німецького бренду.

Перші знімки авто в серійному виконанні опублікували в мережі ще у вересні 2019-го, а напередодні з’явилися перші подробиці про новинку.

Відомо, що новому автомобілю дали ім’я Volkswagen Tylcon. Як стало відомо порталу MMR, екстер’єр паркетника буде виконаний в стилістиці концепту SUV Coupe, дебют якого відбувся весною 2019-го. Деякі елементи крос-купе дісталися від «гарячої» версії Tayron R-Line. Серед них – масивний передній бампер і стильний аеродинамічний обвіс.

Довжина Tylcon становить 4 586 мм, ширина – 1 860 мм, висота – 1 635 мм, розмір колісної бази сягає 2 731 мм. Під капотом кросу встановлять турбодвигун на 2,0 л з двома варіантами потужності: 186 або 220 к.с.. Двигун поєднується з роботизованою трансмісією DSG7. Привід – передній або повний 4Motion.

Старт продажів Volkswagen Tylcon запланований на весну 2020-го. За прогнозами, крос-купе можна буде купити за ціною від 219,8 тисячі юанів, це приблизно 31 тисяча доларів.


Не пропустіть