Американець зібрав з двох автомобілів Ford унікальний позашляховик (фото)

Житель США Девід Стокман зібрав унікальний кастомний позашляховик Super Bronco. Машина фактично зроблена з двох авто: пікапа Ford F-250 Super Duty 2005 року і Ford Excursion 2001 року.

Спочатку Стокман планував вкоротити Ford Excursion і встановити в його моторний відсік 6,0-літровий дизельний агрегат від F-250 Super Duty, але потім він вирішив розпиляти обидві машини і об’єднати їх в одну. В результаті вийшло, що у Super Bronco передня частина разом з рамою від пікапа, а задня – від позашляховика. При цьому Стокману не просто вдалося об’єднати два авто, а ще й акуратно вставити між кузовами невеликі двері.

Інші деталі, такі як передні крила і капот, Super Bronco дісталися від іншого F-250, проте вже 2008 року. Радіаторна решітка – від сучасного пікапа.

Інтер’єр позашляховика теж довелося істотно переробити: для цього використовувалися елементи від модифікації F-150 King Ranch і Lincoln MKX.

Під капотом Super Bronco розташувався 6,0-літровий дизельний силовий агрегат, Power Stroke, що видає приблизно 400 кінських сил і суміщений з АКПП. Привід автомобіля – повний.


Не пропустіть