Kia покаже «альтернативу» звичним кроссоверам (Фото)

Південнокорейська марка розповсюдила офіційне зображення нового міського SUV з купеподібним кузовом і анонсувала дату прем’єри.

Південнокорейська марка офіційно підтвердила назву нової глобальної моделі, а також розповіла цікаву історію
Нова модель отримала назву XCeed, а прем’єра автомобіля відбудеться вже в цьому місяці – 26 червня. У компанії заявляють, що нова модель покликана стати альтернативою традиційним і більшим позашляховикам. Втім, про що конкретно йде мова, в Kia поки не уточнюють, так само, як і не розкриває виробник подробиці технічної «начинки» нової моделі.

На поточний момент відомо, що в основі Xceed лежить база від третього покоління моделі Ceed. Розробка нової моделі здійснювалася в дизайн-центрі Kia у Франкфурті-на-Майні, під безпосереднім керівництвом європейського віце-президента компанії по дизайну Грегорі Гійома.

Автомобіль буде виділятися характерною спадаючою лінією даху, збільшеним дорожнім просвітом, а також більш спортивною посадкою водія за кермом. Набір силових агрегатів для «позашляхового Сіда» поки не розкривається, але можна припустити, що кросовер запозичить мотори у хетчбека.

Крім того, за неофіційною інформацією, автомобіль отримає і передній, і повний привід!


Не пропустіть