Автолюбитель створив точну копію культового Bugatti Veyron (Фото)

Багатьом хотілося б володіти тисячасильним монстром, але далеко не всі мають таку можливість. Втім, завжди можна замаскуватися під Bugatti і спробувати продати копію за шалені гроші.

Історії відомі приклади того, як абсолютно звичайні машини модифікувалися, щоб бути схожим на гіперкар. У деяких випадках виходило просто жахливо, в інших – дуже непогано. Судячи з фотографій, результат, якого домігся житель штату Флорида, репліку можна віднести до другої категорії. Відмінностей від оригіналу, звичайно, багато і це не дивно – за основу було взято передньопривідне купе Mercury Cougar.

Потужність, динаміка? Тут двигун V6 потужністю 170 к.с., тому будь-які аналогії з джерелом натхнення просто недоречні. Тим не менш, це не зупинило власника від спроби продати машину за чималі гроші. На онлайн-майданчику Craiglist він запросив за неї 125 тисяч доларів, а на Car Export America – 128 тисяч доларів. Дорого? Власник стверджує, що робота обійшлася в 90 тисяч доларів. Крім того, репліка отримала 17 нагород.


Не пропустіть