Mercedes вивів на тести свій електрокар EQB (Фото)

На тестах був помічений серійний екземпляр моделі.

Всього тиждень тому проводили тестування Mercedes-Benz EQB на дорогах загального користування, і тепер електричний кросовер знову повертається в новій партії шпигунських фотографій. Ці знімки зроблені в Німеччині і показують злегка замаскований прототип, що проходить випробування на дорогах загального користування. Водій за кермом виглядав досить розслабленим, а низька швидкість машини дозволила фотошпигунів зловити машину практично з усіх можливих кутів.

Якщо ви вперше чуєте про EQB, ось що вам потрібно знати про новинку. Це повністю електрична версія нового кросовера GLB-Class, яка буде на сходинку нижче EQC в лінійці електричних моделей Mercedes. Згідно з попередніми даними, він запозичить свою силову установку з концептуальним кросовером EQA, що означає, що в рух модель будуть приводити два електромотори сумарною потужністю близько 268 к.с.

Квадратна форма EQB приховає відносно велику батарею на 60 кВт/год, яка повинна забезпечити запас ходу до 500 кілометрів між двома зарядами в базовій версії.

Візуально, єдині штрихи дизайну, які будуть відрізняти електрокар від звичайних моделей з традиційними ДВЗ, це переглянута передня частина без решітки радіатора і перепроектований задній бампер без місця для вихлопних труб.

Цей прототип досить близький до серійної версії EQB. Це видно по формі фар і задніх ліхтарів, які, схоже, носять закінчений дизайн. Ймовірно, можна з упевненістю припустити, що розробка в основному завершена, і в найближчі місяці має відбутися дебют моделі в Європі.


Не пропустіть