33-річний BMW E30 продають за ціною нового кросовера (Фото)

На аукціоні Classic Car Auctions, який відбудеться в Великобританії в березні 2020 року, виставлять на продаж купе BMW M3 E30 1987 року. Машина за попередніми оцінками обійдеться потенційному покупцеві в 51 000-58 000 доларів.

Даний автомобіль привезли до Великобританії з Японії в 2015 році. Пробіг купе за 33 роки експлуатації досяг позначки в 58 966 кілометрів, до того ж за останні 4 роки, які машина перебувала в Великобританії, вона проїхала всього 400 кілометрів.

У виставленого на торги M3 широка історія обслуговування в майстернях Японії, а недавно він пройшов масштабну реставрацію в одному з найбільших британських сервісів. При цьому рульове колесо у цього BMW з лівого боку, незважаючи на те, що привезений він з Японії і зараз знаходиться у Великобританії.

В Classic Car Auctions повідомили, що від стану купе «відвалюється щелепа». Організатори торгів додали, що машина отримала найвищу оцінку для автомобілів, які були у використанні, а не пересувалися тільки на автовозах.

Кузов BMW M3 виконаний в чорному кольорі, а салон обтягнутий чорною шкірою. У моторному відсіку розташований 2,3-літровий 4-циліндровий силовий агрегат, що працює в парі з 5-ступінчастою МКПП. Коли даний зразок був новим, на піку він видавав приблизно 200 кінських сил.


Не пропустіть