Компанія Volkswagen випробовує купеподібний Tiguan (Фото)

Рестайлінговий Volkswagen Tiguan, який дуже скоро дебютує, обзаведеться купеподібною варіацією. Концепт такої машини недавно помітили на випробуваннях в КНР, його фото поширив у вівторок, 12 травня, місцевий портал Cheshi.

Тільки ось впізнати на знімках Tiguan вийде не у кожного – авто хитро замаскували під китайське авто Changan CS85. Спереду, наприклад, це помітно по наявності сріблястих смужок, які імітують хромований декор, наклейок у вигляді вертикальних протитуманних фар на нижній області бампера.

Впізнати на фото Tiguan можна, в першу чергу, по трохи витягнутим зверху фарам в стилістиці восьмої генерації моделі Golf. Лінійку двигунів крос-купе, напевно, розділить зі звичайною моделлю: актуальний Tiguan оснащується бензиновими турбодвигунами 1.4 TSI, 1.5 TSI і 2.0 TSI, а ще дизельним мотором 2.0 TDI. Пізніше повинні з’явитися версії моделі з гібридними силовими агрегатами, а ще «заряджена» модифікація R, яка отримає 333-сильну «турбочетвірку» об’ємом 2,0 літра.

Оновлений Volkswagen Tiguan в звичному кузові дебютує влітку нинішнього року. Прем’єра купеподібного варіанту, який, перш за все, з’явиться на китайській ринку, очікується до кінця цього року.


Не пропустіть