Відбувся анонс прем’єри концепт-кара від Volkswagen: нова ера у дизайні (Фото)

Компанія Volkswagen зробила анонс, який викликав значний інтерес серед автомобільних ентузіастів та експертів галузі. На автосалоні в Пекіні відбудеться презентація нового концепт-кара німецького виробника, який, за їхніми словами, відкриє нову еру в дизайні автомобілів.

Очікується, що цей автомобіль буде не лише шедевром дизайну, а й символом прискореної трансформації Volkswagen до «розумного» цифрового майбутнього. Компанія наголошує на прагненні задовольнити зростаючі вимоги вимогливих клієнтів, особливо в Китаї.

На попередньо опублікованому тизері видно профіль автомобіля з характерним крутим нахилом стійок лобового скла та лінією даху, що нагадує крос-купе або універсал типу Shooting Brake. Елегантний та «гладкий» дизайн натякає на використання електричної силової установки, що підтверджує фокус Volkswagen на екологічні технології.

Крім того, на тому автосалоні Volkswagen представить і нову версію Volkswagen Passat Pro – седан, спеціально розроблений для китайського ринку, що ще раз підкреслює значущість цього регіону для німецького автогіганта.


Не пропустіть