Baojun представила бюджетний аналог Skoda Octavia (Фото)

Китайський виробник Baojun випустив перші офіційні фотографії універсала RC-5W, який, як і його брат-ліфтбек RC-5, буде пропонуватися за вигідною ціною.

Baojun RC-5 і цей RC-5W оформлені відповідно до мови дизайну Baojun’s Interstellar Geometry, в результаті чого виходить досить плоска передня панель з прямим злегка похилим профілем. Вузькі світлодіодні денні ходові вогні у верхній частині передньої панелі візуально з’єднані хромованою смугою. Основні фари розташовані нижче в бампері. Квадратні задні ліхтарі з’єднані між собою червоною світлодіодною смугою. Фотографії інтер’єру RC-5W Baojun поки не випускає.

Седан довжиною 4,69 метра має колісну базу 2,7 метра, ширину 1,81 метра і висоту 1,49 метра. Це робить машину приблизно ідентичною Skoda Octavia Combi. Під капотом базової версії знаходиться атмосферний 1,5-літровий двигун потужністю 99 к.с., який отримує в якості більш потужної альтернативи 147-сильну версію з турбонаддувом.

У Китаї стартова ціна RC-5W в перерахунку на європейську валюту складе приблизно 9 000 євро. У Європі як RC-5W, так і RC-5 очікувати не варто. Baojun – це марка, яка, наскільки нам відомо, буде і надалі орієнтуватися на Китай. Бренд належить спільному підприємству General Motors, SAIC і Wuling і служить більш економічною альтернативою маркам GM Chevrolet і Buick.


Не пропустіть